Nieuw! Column: Prof. Dr. Bertus Bovenhands

24 juli 2019

Aangenaam: Mijn naam is Prof. Dr. Bertus Bovenhands (erkend Deskundoloog)

Ik ben gevraagd om het komende seizoen de jongemannen van VOLGlAs kritisch onder mijn loep te nemen. Ik ga de jonkies van trainer Carolus Ballevanger aangenaam en meestal vergezocht beschouwen, belichten of, zonodig, de grond inboren met mijn kritische kanttekeningen.  Dat doe ik dan altijd met een machtig wapen: De Pen of beter: Het Toetsenbord.

Een vleugje cynisme, sarcasme en theelepeltje humor zullen niet ontbreken in mijn beschrijvingen van het door velen al bewierookte  Bierteam. Want laten wij vooral eerlijk zijn, beste lezers en schaarse lezeressen van mijn schrijfsels: Deze mannen moeten vooral bescheiden blijven en zo nu en dan even met beide platvoeten op de grond worden neergezet!   Mijn boezem vrienden (wat een woordspeling) Frits Rits en Joop KnOOp zullen mij daarin ondersteunen en bevestigen zoveel als maar mogelijk is, of te pas en te onpas.

Frits en Joop zijn twee erkende riooljournalisten van het onzuiverste soort. Ze schrijven regelmatig veel gelezen onzin verhaaltjes in roddelbladen zoals daar zijn: Privé, Sleutelgat, De Gelderlander, Koekeloeren, OLALA en in Linda.  De heren KnOOp en Rits worden niet gehinderd door enige kennis van zaken en zuigen hun proza meestal uit hun kleffe duimen.

Genoeg voorgesteld, jullie Prof.Dr.Bertus Bovenhands  (Bertus voor intimi) was bij de Zomer Cup wedstrijden al aanwezig en  heeft tijdens dat door de Vereniging tot instandhouding van het Edele spel VOLLEYBAL georganiseerde toernooi al diverse aanknopingspunten gezien om het komende seizoen sappige verhaaltjes te schrijven over het bijzondere team van Heren 1 van VOLleGlAzen. De redactie zal mijn veel verslonden verzinsels onderbrengen in een speciale Column, zoals dat zo fraai heet.

Wen er maar vast aan.

TOT LEES !


Prof.Dr. Bertus Bovenhands
Deskundoloog

Terug naar Actueel