Ledenadministratie

Aanmelden:
Bij Volga mag je altijd driemaal gratis meetrainen. Als je hierna besluit om lid te worden dien je hieronder het online formulier in te vullen zodat we je kunnen inschrijven. Na het invullen en het ondertekenen van het aanmeldformulier kun je het mailen naar ledenadministratie@volga-gaanderen.nl of inleveren bij de aanvoerder/trainer. Bij het aanmelden incasseren we eenmalig € 4,- administratiekosten.

Contributie:
Contributie Volga: We incasseren de contributie maandelijks via automatische incasso.
De contributie bedraagt:

Volga per maandNeVoBo-pasjesgeld
(jaarlijks bepaald)
Jeugdleden tot 13 jaar€ 11,00op aanvraag
Jeugdleden vanaf 13 jaar tot en met 17 jaar€ 13,00op aanvraag
Competitiespelers vanaf 18 jaar€ 18,00op aanvraag
Recreantenspelers vanaf 18 jaar€ 14,25op aanvraag


Bondscontributie (Nevobo)
:
Competitiespelende leden betalen naast de contributie aan Volga jaarlijks in november een bedrag dat bestaat uit de bondscontributie, stimuleringsbijdrage en een aandeel in het teamgeld. Overige leden betalen naast de contributie aan Volga jaarlijks bondscontributie. Deze bedragen komen ten goede aan de Nevobo.

Afmelden:
Afmelden is per mail mogelijk via ledenadministratie@volga-gaanderen.nl. Je ontvangt van de ledenadministratie een bevestiging. Bij afmelding na 1 september van het lopende seizoen is het niet mogelijk de bondscontributie terug te vorderen.

Aanmelden:
via onderstaand formulier, of download hier het formulier (zie boven).

Meld je online aan als lid van Volga. Na het invullen van onderstaand formulier zul je nog een bevestiging ontvangen van de ledenadministratie. Ook willen we je vragen ons huisreglement even door te lezen.

Acceptable file types: doc,docx,pdf,txt,gif,jpg,jpeg,png.
Maximum file size: 2mb.
Bekijk hier het privacy statement