Commissies / Vrijwilligers

Hier vind je een overzicht van onze commissies en de vrijwilligers die deel uitmaken van deze commissies.

Download: Volga VC overzicht

Lijkt het je ook leuk om deel uit te maken van een commissie of wil je wat doen voor de vereniging? Stuur even een mailtje naar pr@volga-gaanderen.nl.

Vacature(s):

Vacature scheidsrechtercoördinator

De afgelopen vier jaar heb ik met de plezier de functie scheidsrechtercoördinator ingevuld. Voor mij is het nu tijd dat het stokje wordt overgedragen. Het bestuur van Volga is op zoek naar een scheidsrechtercoördinator. Als scheidsrechtercoördinator ben je verantwoordelijk voor het indelen van scheidsrechters en tellers, voor het vinden van nieuwe scheidsrechters en het opleiden/begeleiden van scheidsrechters. Een afwisselende taak binnen de vereniging. Dit kun je opdelen in twee periodes, indelen voor de eerste helft van het seizoen en indelen voor de tweede helft van het seizoen. Het laatste jaar heb ik ingedeeld op team om de verantwoordelijkheid ook bij het team en de teamtaken neer te leggen. Voor enkele teams is het van belang dat er een scheidsrechter fluit met de juiste licentie.

Naast de taken van scheidsrechtercoördinator kun je je bij het bestuur van Volga voegen. Een leuk en betrokken bestuur dat altijd met elkaar wil meedenken. Heb je interesse en/of vragen? Je kunt altijd met mij contact opnemen voor meer informatie.

Eva Huntink, scheidsrechters@volga-gaanderen.nl